Autoværksted

Reparationer af personbiler, varebiler og meget mere

Autoværksted hos Car-team er din garanti for køreglæde

Giv din bil et sundhedstjek og spar penge
Din bil er en kompleks maskine, hvor mange komponenter arbejder sammen for at garantere dig sikker og omkostningseffektiv transport.
Ved et autoservice hos Car-team tjekker vi alle din bils komponenter, bl.a. om dit brændstoffilter er tilstoppet og øger brændstofforbruget, om dine bremser er lige så effektive, som de bør være, og om bilens dele er smurte. Præcis som de skal være i en velfungerende maskine.
Ved at overholde autoservice og regelmæssige eftersyn sikrer du en bil, der holder længst muligt, kører længst muligt på literen, og sørger derved for en pålidelig bil, der starter hver morgen.

Car-team – dit kvalitetsstempel til servicebogen

Vi servicerer alle typer biler – fra de helt små til de helt store. Vores autoværksted nær Aarhus håndterer ligeledes alle typer mærker.

Vores autoværksted beskæftiger sig bl.a. med:

  • Alt i reparationer af personbiler og varebiler
  • Eftersyn ifølge fabrikantens forskrifter, olieskift, bremser og styretøj
  • Fejludlæsning
  • Klargøring og fremstilling til syn
  • Bremseprøve
  • Styretøjsudmåling med firehjulsudmåler
  • Reparation og servicering af aircondition
  • Reparation af skader i Car-O-Liner bænk
  • Reparation og udskiftning af ruder.

Uforpligtende tilbud gives.

Har du opgaver som ikke er nævnt, kontakt os venligst.
Vi stiller gerne en udlejningsbil til rådighed i forbindelse med service, reparation eller trafikskader.

Kompetent autoværksted nær Århus 

Hvis din bil skulle være kommet ud for et uheld, så har vi det helt rette skades- og autoværksted til at få dig og din bil trygt og sikkert ud på vejene igen. På autoværkstedet i Hammel nær Århus kan vi håndtere alle typer af reparationer. Der er ingen opgaver, der er for store eller for små til, at vi kan hjælpe dig. Vi klarer både skader, som du skal dække for egen regning, såvel som skader der skal dækkes via en forsikringssag. På vores autoværksted nær Aarhus har vi mange dygtige eksperter på området, som har mange års erfaring indenfor skadesreparationer. De er altid klar til at hjælpe dig, så du kommer godt videre på vejen med din bil.

Læs mere

Er uheldet ude? Kom forbi vores autoværksted nær Aarhus – så hjælper vi dig. 

Det sidste, man har lyst til at bøvle med ovenpå et uheld, er forsikringsproblemer. De kvaler slipper du for at tænke over som kunde hos os. Du er i trygge hænder, når du tjekker din bil ind til reparation hos Car-team. Vi har nemlig et samarbejde med de fleste af de danske forsikringsselskaber. Vi sørger for kommunikationen med forsikringsselskabet, og at alt forløber, som det skal. Så kan du have ro i maven og fortsætte din dagligdag uden ondt i maven over forsikringsbøvl.

 

Mangler du en bil mens din er på værksted? Så kig forbi vores autoværksted nær Aarhus. 

Hvis du står og skal bruge en bil, imens vi har din på vores autoværksted nær Århus, så kan vi tilbyde en lånebil, således at du stadig kan komme fra a til b i mellemtiden. Vi har et godt samarbejde med One2Move biludlejning. Her tilbyder vi et bredt udvalg af personbiler og varevogne, såfremt I ønsker at leje en bil. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at leje en lånebil. Der kan tilbydes biludlejning både til erhverv og private, via vores autoværksted nær Aarhus.

 

Vi vil være dit fortrukne lokale autoværksted nær Århus 

Der er ikke noget, vi ikke kan lave, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på netop din reparation. Hos os kommer vores kunderne i første række, derfor er du altid velkommen hos os. Vi sætter en ære i at levere et godt stykke professionelt arbejde, når vi arbejder på din bil. Vi har 12 medarbejdere, som altid yder en god og hurtig service for at gøre din oplevelse bedst mulig. Samtidig sørger vi for, at du og din bil er godt klædt på til vejene på ingen tid. Dette er yderst vigtigt for os, når du er kunde på vores autoværksted nær Aarhus.Vi har også et virkelig godt dækcenter, der kan tilbyde de bedste mærker indenfor vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. 

 

Kom forbi vores autoværksted nær Aarhus og få en uforpligtende snak 

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at komme forbi vores autoværksted nær Århus. Du kan finde os på kontoret mandag – torsdag 07:30 -16:00 og fredag fra 07:30 – 12:30 eller ring til os på +45 87 55 96 00. Så tager vi sammen en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Er skaden sket, kan vores kompetente pladeværksted hjælpe.