Autoservice

Få serviceeftersyn i højeste kvalitet | Car-team

Kvalitets autoservice i Hammel til gode priser  

Hos Car-team sætter vi en dyd i at optimere din køreglæde og sikkerhed i trafikken. Kom forbi vores værksted i Hammel. Så kan vi få lavet et sundhedstjek af din bil med et effektivt serviceeftersyn. Vi ved, at din bil er en kompleks maskine, hvor der skal tages hånd om alle komponenterne. Ved hjælp af en autoservice hos Car-team i Hammel, vil vi undersøge og gå alle din bils komponenter igennem for at være sikker på, at alt er som det skal være – og selvfølgelig altid til en god pris. Det er dit kvalitetsstempel, når du er kunde hos Car-team.

Få det bedste ud af din bil med serviceeftersyn i Hammel

 

Uanset hvad du har brug for hjælp til for at blive kørende på vejene, så sidder vi klar til at hjælpe. Det kan være, at du skal have et nyt brændstoffilter, eller måske dine bremser skal skiftes? Hvis du overholder dine serviceeftersyn for din bil, og får regelmæssige serviceeftersyn hos os i Hammel, kan det være med til at sikre din køreoplevelse bedst muligt. Så er du også sikret en bil, der kører længst muligt på literen og som starter hver morgen. Du finder kun god service og kompetente fagfolk på vores autoværksted i Hammel. 

 

Kom ind at få en autoservice i Hammel til en god pris i dag 

Om din bil er lille eller helt stor, uanset hvilket mærke, så kan vi servicere din bil. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Alle slags reparationer på personbiler og varebiler.
  • Få et eftersyn efter fabrikantens forskrifter
  • Olieskift
  • Bremser og styretøj
  • Fejludlæsning
  • Klargøring til syn

Effektivt serviceeftersyn hos Car-team i Hammel 

Hvis der er garanti på din bil, er det vigtigt, at du husker at overholde dine serviceeftersyn, som din bilproducent har, til service. Det kan vi hjælpe dig med på vores værksted i Hammel. Vi giver altid en kompetent rådgivning for netop dit køretøj. Det er ikke kun, hvis du kører en nyere bil, at det kan være vigtigt at overholde din service, da en ældre brugt bil vil have andre service behov, end den nye. Vi kan hjælpe med autoservice i Hammel, uanset hvilken alder din bil har. Har du en en skade på bilen, kan vores pladeværksted hjælpe. Hvis du har brug for en låne bil, så kan du her ser vores muligheder for biludlejning.

 

Få dit stempel i bogen når du får en autoservice ved os i Hammel 

Hvis du for nyligt har købt en brugt bil, kan det være svært at overskue service standen. Kom ind forbi os i Hammel og få et kvalitets serviceeftersyn til en god pris. Derefter kan vi udbedre de fejl, der måtte findes gennem vores kvalitets autoservice i Hammel. Vi bruger kun gode reservedele, og du får altid den bedste og mest kompetence service af vores dygtige fagfolk. Vi har eksisteret siden sidst i 50’erne, så hos os er du sikker på, at du har med dygtige fagfolk, der kan deres kram, at gøre. Du kan også besøge vores dækcenter, og få nogle nye vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk.