vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk   

Nye Vinterdæk? Du finder et godt udvalg ved os

Specialister i sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i Hammel

Hos Car-team sætter vi en stolthed i at kalde os for dæk eksperter. Ved os finder du et stort og godt udvalg af alle slags dæk typer, uanset om det kommer til sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk. Du finder kun de førende mærker hos os. Vi har dæk fra mærker som:

Du kan finde dæk i alle størrelser og til alle slags maskiner. Så er du på udkig efter sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk i Hammel til en varevogn, personbil, landbrug eller lastbil så kan du finde det hos Car-team.

Vi har dine specialdæk hos os i Hammel

 Selvom det måske er dæk til din gummiged, bælte til din mini graver og bæltekøretøjer så kan vi også hjælpe dig med det. Skulle du være uheldig at din traktor punkterer, så har vi en kørende servicevogn, så vi kan komme ud til dig og lave reparationer. Vi sørger for, at du hurtigt kan fortsætte dit arbejde. Vi står altid klar til at byde dig velkommen ved Car-team i Hammel.

Hos Car-Team er det med at være specialister, ikke bare noget vi siger, men noget vi kan bevise. Derfor har vores dækcenter også certificeringen “En rigtig dækspecialist” som gives af brancheforeningen Dæk Specialisternes Landsforening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Få kvalitets sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk  i Hammel året rundt

Tøv ikke med at komme til os, hvis du skal bruge nogle nye dæk. Du kan finde et stort udvalg af kvalitets dæk hos os, og vi står altid klar til at rådgive dig, så du kommer herfra på de rette dæk. Vi sørger for at de passer til lige netop din bil, din kørestil og dit behov. Vi er certificerede specialister i dæk, så du kan være tryg ved at overlade din bil til os, når du skal bruge nye sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i Hammel.

Din garanti for de bedste sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i Hammel  

Vores certificering fra brancheforeningen Dæk Specialisternes Landsforening er din garanti for, at vi kun sælger kun de aller bedste dæk. Så er du sikret den bedste sikkerhed og de bedste køreegenskaber. Når du skal have dine nye sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i Hammel kan du samtidig finde et stort udvalg kvalitets fælge. Uanset om du leder efter stål eller aluminiums fælge, har vi uden tvivl et par fælge, der passer til dig. Vi kan også stå for en kompetent montering. Vores dygtige fagfolk har alt det rigtige udstyr, og får hurtigt skiftet til dine drømmefælge på ingen tid. Har du brug for andre services i forbindelse med skiftet? Ingen problem! Vi har styr på at passe på dine dyre og sarte fælge. Overlad trygt dit dækskifte til os, så sørger vi for, at du og din bil hurtigt bliver klar til at komme ud på vejene igen. Vi kan også tilbyde dig autoservice udført af dygtige faglærte på vores autoværksted nær aarhus

Få dine sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk i Hammel  

Når du får monteret og afbalanceret dine sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk hos os i Hammel, forlænger du samtidig levetiden på dine dæk. Derved kan du spare penge på ikke at skulle købe nye dæk lige så ofte. Hvis du ikke har plads til dine sommerdæk, når du skal skifte til vinterdæk eller omvendt, så kan du få dine dæk opbevaret ved os i Hammel. Dine dæk er i trygge og kompetente hænder hos os. Vi kan også tilbyde at udbedre dine skader på vores pladeværksted og samtidig tilbyder vi biludlejning hvis du har brug for et midlertidigt køretøj.

Dæk

Vi sælger nogle af de bedste mærker når det gælder sikkerhed og køreegenskaber.

Fælge

Lad os hjælpe dig med at finde de rigtig fælge (stål el. Aluminium). Vi fører alle de kendte mærker og ved hvilke der præcis passer på netop din bil.

Montering

Vi har det rigtige udstyr til montere alle dæk og fælge. Vores fagfolk ved hvordan man omgåes de dyre og sarte alufælge, så du kan trygt overlade dækskift til os.

Spar penge

Ved korrekt montering og afbalancering forlænges levetiden på dækkene med flere tusinde km.

Opbevaring

Slip for besværet, skifter du mellem sommer og vinterhjul opbevarer vi dine dæk/hjul på vores Dæk-Hotel, samt
afbalancerer/optimerer dem, samt vasker dem hvis det er alufælge.

Specialdæk

Vi kan levere dæk til lige fra kørestolen til gummigeden og ligeledes bælter til minigraver og bæltekørertøjer.

Servicevogn

Er uheldet ude og skulle din traktor for eksempel punkterer, tilbyder vi hjælp på stedet med vores servicevogn.