Nyheder

Som tiden dog går..
Car-Team er inde i en rivende udvikling, hvilket de to indehavere Claus og Nikolaj med glæde har taget konsekvensen af.

Som kunde vil du dog ikke mærke den store forskel, da begge to stadigvæk er at finde på adressen og aktivt deltager i dagligdagen.

Ny værkfører er Lars Waltoft, Lars er trods sin ”unge” alder en herre med mange års erfaring fra branchen. Denne viden kommer alle til gode og Lars Waltoft er heller ikke bange for at tage del i arbejdet på værkstedet.

Vores tidligere værkfører Lars Guldmann er stadigvæk tilknyttet stedet, men da han har fået job som brandmand (drengedrøm) vil det ikke være så ofte han er at finde på adressen.

Samtidigt har de to indehaver valgt at tage konsekvensen af det mere administrative arbejde der kommer med flere og flere leasingbiler på værkstedet og i dækcentret. Samt det nye tiltag, biludlejning igennem One2move.  Så man har ansat indskriver Bettina Møller, som igennem de sidste knap 6 måneder har været stemmen i røret og ved skranken sammen med værkføreren.

Vi glæder os til at se dig ved skranken og på værkstedet/dækcentret.

 


 

Noget, der DU’R

Der findes to grundtyper af bilejere, der skal have skiftet fra sommer- til vinterhjul og omvendt: Den ene står fraværende med en mobiltelefon for øret og venter blot på at komme videre. Den anden har læst på lektien hjemmefra, kender dækmærkerne og vil gerne rådgives.

De seneste to uger inden AUTObranchens besøg hos Car-Team i Hammel har budt på en malstrøm af begge typer med de uventet tidlige frostdage.
Alle mand – eller næsten – har været indforskrevet til at hente hjul fra dækhotellet, skifte dem, rense fælgene på de afmonterede hjul og bringe dem tilbage i forvaring.

Du kan læse hele portrættet her:

 


 

DriveGuard

Kontakt os i dagCar-Team | Norgesvej 8 | 8450 Hammel | Tlf: 87 55 96 00 | post@car-team.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top